Followers

Monday, 25 February 2013

Gadget buat aku jadi gila

slm all .. sihat smuanye ? smoga sentiasa berada dlm sihat sejahtera hendaknya

pasal status d atas .. aku terbaca psl pengeluaran model baru Samsung Galaxy Note 8 & S4 buat aku rasa nak jual Note 10.1 aku sekarang .. hohoho .. sbb besar sangat .. so nak cari hp kecik skit.

xde la berduit sangat..cumenye berbekalkan voucher rm 250 yg d beri kerajaan tu yang membuatkan aku nak beli..plus dapat simpan duit skit hasil jualan kalau aku beli hp harga bwh rm 1.5k

hohoho .. agak korang hp ape yang best ea dgn target price rm 1.5k dan x terlalu besar ? huhuhu .. =)

9 comments:

  1. nice post :D salaam kenal yaaaa

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..lakukan apa sahaja..cume kdg2 ade yg membataskan sgala yg d impikan

      Delete
  3. serius la..simpan lagi dalam 1k pastu angkat S4. sangat worth it!! ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hohohoho..duit ada shj..cume mcm2 nk kne pkir sblm berbelanja..lg2 tgh blaja

      Delete
  4. Act buy it at lower price..so thats why i want to sell it at normal price..then take a new one..but its not happen i still with my Note 10.1

    ReplyDelete
  5. Books... Check our collection of English books.... Shopaholics, Harry Potter, Cecelia Ahern, John Grisham, childrens books, etc...

    http://bangibookseller.blogspot.com/

    ReplyDelete